Thursday, December 23, 2021

Idéer till beskrivande uppsatser

Idéer till beskrivande uppsatser



Till exempel kan en uppsats om det första ämnet berätta din personliga historia men idéer till beskrivande uppsatser kan också baseras på din fantasi. Försök inte bara att beskriva husets exteriör och interiör, utan också känslorna relaterade till det. Om informationen däremot är knapp, skala upp lite för att hitta mer data. En lysande teknik Beskriv en teknik som har imponerat mycket på dig. Beskriv det första året på college. Var spenderar du helst din tid?





Hur man väljer ett beskrivande uppsatsämne



Beskrivande uppsatser är sådana typer av skriftliga uppgifter som handlar om intryck, minnen, tänkbara situationer, känslor, psykologiska associationer etc. Studenter tycker om att skriva beskrivande uppsatser eftersom de tillåter nästan obegränsad frihet att välja uttryckssätt. Dessutom kräver beskrivande essäer inte för mycket teoribildning eller läsning heltäckande om det givna ämnet. Följande lista med de bästa beskrivande essäämnena är bara exempel på vad du kan skriva om. Du kan enkelt modifiera dem eller transformera enligt dina egna känslor och plan.


Det här avsnittet ger möjliga ämnen för en beskrivande uppsats relaterad till dina favoritsaker som du kanske tycker om att göra eller till ditt första intryck av specifika händelser. Min favoritfilm Beskriv dess handling och ditt favoritavsnitt i filmen. Boken jag älskar mest Skriv om din favoritbok - en roman, en volym essäer, idéer till beskrivande uppsatser, vetenskaplig monografi m.m. Har du en papperskopia av den hemma? Mina drömmars hus Här behöver du använda din fantasi för det mesta. Försök inte bara att beskriva husets exteriör och interiör, utan också känslorna relaterade till det. Min bästa vän Vem är din bästa vän och varför? Kommer du ihåg första gången du träffades? Min första utlandsresa Vart åkte du och när?


Vad hade du förväntat dig innan resan började? Vad var det viktigaste du fortfarande minns? Min första kärlek Detta är ytterligare ett ämne för en beskrivande uppsats som kan vara spännande, idéer till beskrivande uppsatser. Se till att skriva en uppsats idéer till beskrivande uppsatser inte en kort dagbok över dina romantiska känslor. Konserten som jag aldrig kommer att glömma Du har kanske varit på många konserter men vilken kommer att finnas kvar i ditt minne för alltid? Om du tillhör Millennium-generationen kommer detta beskrivande essäämne att göra det idéer till beskrivande uppsatser vara lämplig för dig; i alla andra fall kan du skriva om dina första känslor och upplevelser när du hanterar internet.


Min favoritmusikstil Vad exakt gillar du med den här stilen? Vilka känslor, associationer man har när man lyssnar på det? Mina första glädjetårar Konstigt, idéer till beskrivande uppsatser, men ibland uttrycks lycka med tårar. Vad hände och när? Min första flygning Många säger att de var rädda idéer till beskrivande uppsatser går ombord på planet för första gången. Hade du samma känsla? Vad kände du när du tittade på jorden från ovan? Min längsta resa Alla gillar inte långa resor. Hade du samma känsla och vart tog du vägen? Dessa beskrivande essäämneidéer är relaterade till dina observationsförmåga. Här kan du inte bara skriva om saker du har upplevt utan också om föremål och saker som du bara sett på TV.


Till exempel kan en uppsats om det första ämnet berätta din personliga historia men den kan också baseras på din fantasi. Den mest spännande kryssningen Har du rest över havet? Berätta för din läsare om din upplevelse. Mest idéer till beskrivande uppsatser plats på jorden Är det en stad, en stad, ett berg eller en vulkan? Hur kände du när du var där? Eller om du aldrig har varit där, vad som fångar ditt sinne och gör att du planerar att åka dit? Topp 10 destinationer i Europa Vilken är din favorit topp 10 lista? Tror idéer till beskrivande uppsatser bara när det gäller städer, men också platser eller länder. De mest attraktiva platserna i Asien Berätta vad du tycker om Asien och dess skönheter.


Australiens och Nya Zeelands underverk Är Australien bara Sydney? Är Nya Zeeland idéer till beskrivande uppsatser landet där Sagan om ringen har blivit skjuten? En rymdresa Gå till en tänkbar resa genom rymden - genom solsystem och galaxer. Vart skulle du gå? Detta beskrivande essäämne är lite filosofiskt, idéer till beskrivande uppsatser. Stjärnhimlens skönhet Beskriv dina känslor i samband med observationen av stjärnorna. Vad kan en astronaut se? Har du frågat dig själv vad en astronaut kan se från den internationella rymdstationen? En expedition i Himalaya Föreställ dig att du är en del av en sådan expedition, idéer till beskrivande uppsatser.


Beskriv all spänning och svårigheter. Ett äventyr i Anderna Natur, historia och mysterier - de bor alla i dessa länder. Prova din fantasi, eller beskriv din verkliga upplevelse. Island - en annan värld Island är ett av de mest mystiska länderna i världen och är känt för sina vulkaner, gejsrar och norrsken. Norrsken och deras skönhet Har du någonsin sett norrsken? Kanske har du sett en TV-dokumentär om det? Dela dina tankar och känslor. Kanadensiska vita nätter Har du någonsin varit i Kanada under de vita nätterna?


Hur är det idéer till beskrivande uppsatser observera dem? En sjöman: en dag på ett fartyg Hur en sjöman känner sig på ett fartyg? Hur känns det att vara långt hemifrån? I hjärtat av Afrika Hur är det att åka på safari, eller att se ett lejon stå inte särskilt långt från dig? Dessa beskrivande essäämnen behandlar viktiga händelser och personer från världshistorien, idéer till beskrivande uppsatser. Du måste ha viss kunskap om dessa ämnen för att kunna skriva en bra beskrivande uppsats. Julius Caesar: den legendariske befälhavaren Vad var så anmärkningsvärt med den här mannen?


Napoleon: Europas kung Vad ville Napoleon och vad han så småningom uppnådde? Mayflower - hoppets resa Det är en av de viktigaste händelserna i vår historia. Kan vi säga att detta var Voyage of Hope? De vanliga amerikanerna och frihetskriget Hur uppfattades detta viktiga krig av de vanliga amerikanerna? Hur är krig? Tragedin i Pearl Harbor En av de mest förödande striderna i vår historia, idéer till beskrivande uppsatser. Varför var Pearl Harbor viktigt för Amerika och vad fick det för konsekvenser?


Har du en familjeberättelse relaterad till det? Den viktigaste händelsen i vår historia Vad är det enligt dig? Beskriv det och säg vilket inflytande det har haft på Amerika. Ett besök på det historiska museet Vad kan man se på ett sådant museum? Här kan du beskriva din egen upplevelse. En läxa i historia - en läxa i livet Är det sant att skolan alltid är fristående från det verkliga livet? Kan en historielektion identifieras med en lektion om livet och om livet? A pirate of the Caribbean Hur var livet för en sådan pirat? Skulle du göra något liknande? Det här avsnittet innehåller beskrivande essäämnen som är mer reflekterande och introversiva.


Ämnena är abstrakta eftersom du därmed kommer att kunna hitta ditt eget tillvägagångssätt bättre, idéer till beskrivande uppsatser. En varm vinterkväll Föreställ dig det - kanske en scen från din barndom, eller en kväll med dina egna barn. En varm sommardag Sommaren är mångas favoritårstid. Vad förknippar du med det? En dag i skolan Hur är det att vara i skolan en dag? Vad händer under lektionerna och runt skolan? En julsaga Vad förknippar du med jul? Har du någonsin känt julens anda och hur? En spännande picknick med mina föräldrar Gick du ut på fjället med dina föräldrar? Hur var det? En dag vid havet Är att stanna vid havet ditt favoritögonblick i livet?


Vad gör man då? Mitt favoritdjur Vilket är ditt favoritdjur och vilka minnen har du med det? Här hittar du några tips som kan guida dig genom din beskrivande uppsats. Använd din fantasi. Dessa ämnen för beskrivande uppsatser är mycket abstrakta. En barnfilm Varför har du valt just den här filmen? Vad förknippar du det med?





skriva reflekterande uppsats



Har du en papperskopia av den hemma? Mina drömmars hus Här behöver du använda din fantasi för det mesta. Försök inte bara att beskriva husets exteriör och interiör, utan också känslorna relaterade till det. Min bästa vän Vem är din bästa vän och varför? Kommer du ihåg första gången du träffades? Min första utlandsresa Vart åkte du och när? Vad hade du förväntat dig innan resan började? Vad var det viktigaste du fortfarande minns? Min första kärlek Detta är ytterligare ett ämne för en beskrivande uppsats som kan vara spännande. Se till att skriva en uppsats och inte en kort dagbok om dina romantiska känslor.


Konserten som jag aldrig kommer att glömma Du har kanske varit på många konserter men vilken kommer att finnas kvar i ditt minne för alltid? Om du tillhör Millennium-generationen kommer detta beskrivande uppsatsämne inte att vara lämpligt för dig; i alla andra fall kan du skriva om dina första känslor och upplevelser när du hanterar internet. Min favoritmusikstil Vad exakt gillar du med den här stilen? Vilka känslor, associationer man har när man lyssnar på det? Mina första glädjetårar Konstigt, men ibland uttrycks lycka med tårar. Vad hände och när? Min första flygning Många säger att de var rädda innan de gick ombord på planet för första gången. Hade du samma känsla? Vad kände du när du tittade på jorden från ovan?


Min längsta resa Alla gillar inte långa resor. Hade du samma känsla och vart tog du vägen? Dessa beskrivande essäämneidéer är relaterade till dina observationsförmåga. Här kan du inte bara skriva om saker du har upplevt utan också om föremål och saker som du bara sett på TV. Till exempel kan en uppsats om det första ämnet berätta din personliga historia men den kan också baseras på din fantasi. Den mest spännande kryssningen Har du rest över havet? Berätta för din läsare om din upplevelse. Den vackraste platsen på jorden Är det en stad, en stad, ett berg eller en vulkan? Hur kände du när du var där?


Eller om du aldrig har varit där, vad som fångar ditt sinne och gör att du planerar att åka dit? Topp 10 destinationer i Europa Vilken är din favorit topp 10 lista? Tänk inte bara i termer av städer, utan också platser eller länder. De mest attraktiva platserna i Asien Berätta vad du tycker om Asien och dess skönheter. Australiens och Nya Zeelands underverk Är Australien bara Sydney? Är Nya Zeeland bara landet där Sagan om ringen har blivit skjuten? En rymdresa Gå till en tänkbar resa genom rymden - genom solsystem och galaxer. Vart skulle du gå?


Detta beskrivande essäämne är lite filosofiskt. Stjärnhimlens skönhet Beskriv dina känslor i samband med observationen av stjärnorna. Vad kan en astronaut se? Har du frågat dig själv vad en astronaut kan se från den internationella rymdstationen? En expedition i Himalaya Föreställ dig att du är en del av en sådan expedition. Beskriv all spänning och svårigheter. Ett äventyr i Anderna Natur, historia och mysterier - de bor alla i dessa länder. Prova din fantasi, eller beskriv din verkliga upplevelse. Island - en annan värld Island är ett av de mest mystiska länderna i världen och är känt för sina vulkaner, gejsrar och norrsken. Norrsken och deras skönhet Har du någonsin sett norrsken?


Kanske har du sett en TV-dokumentär om det? Dela dina tankar och känslor. Kanadensiska vita nätter Har du någonsin varit i Kanada under de vita nätterna? Hur är det att observera dem? En sjöman: en dag på ett fartyg Hur en sjöman känner sig på ett fartyg? Hur känns det att vara långt hemifrån? I hjärtat av Afrika Hur är det att åka på safari, eller att se ett lejon stå inte särskilt långt från dig? Dessa beskrivande essäämnen behandlar viktiga händelser och personer från världshistorien. Du måste ha viss kunskap om dessa ämnen för att kunna skriva en bra beskrivande uppsats.


Julius Caesar: den legendariske befälhavaren Vad var så anmärkningsvärt med den här mannen? Napoleon: Europas kung Vad ville Napoleon och vad han så småningom uppnådde? Mayflower - hoppets resa Det är en av de viktigaste händelserna i vår historia. Kan vi säga att detta var Voyage of Hope? De vanliga amerikanerna och frihetskriget Hur uppfattades detta viktiga krig av de vanliga amerikanerna? Hur är krig? Tragedin i Pearl Harbor En av de mest förödande striderna i vår historia. Varför var Pearl Harbor viktigt för Amerika och vad fick det för konsekvenser?


Har du en familjeberättelse relaterad till det? Den viktigaste händelsen i vår historia Vad är det enligt dig? Hur spenderar ni tid tillsammans? Hur ofta går du ut? Var spenderar du helst din tid? Beskriv din favoritplats. Hur ofta pratar du med dina klasskamrater eller kollegor? Tillbringar du din fritid tillsammans? Enkla beskrivande essäämnen Ibland förstår du att du känner dig trött eller utmattad och inte har någon lust att skriva om något komplicerat. Dessa idéer kan också användas som korta beskrivande essäämnen: Beskriv den bästa dröm du någonsin haft. Hur kände du efter att du vaknade? Beskriv din värsta mardröm. Var du rädd?


Beskriv ditt husdjur, dess vanor och favoritleksaker Beskriv din favoritrestaurang. Vilken typ av mat som serveras där? Gillar du konst? Vilken är din favoritmålning, skulptur eller något annat konstverk? Beskriv det i detalj. Är du intresserad av fotografering? Vilket är det bästa fotot du har tagit? Beskriv din favoritbokhandel. Är den stor eller liten? Hur ofta besöker du det? Gillar du picknick? Beskriv en picknick du hade. Vilken mat lagade du? Vart tog du vägen? Gillar du att campa? Beskriv din bästa campingresa Har du någonsin rest med flyg? Beskriv känslorna du hade Beskrivande essäämnen att skriva om platser och föremål Ibland finns saker som kan inspirera oss framför våra ögon.


Här är några beskrivande essäämnen idéer om platser och föremål som omger dig: Beskriv en park mitt på dagen. Hur många människor är det och vad gör de? Hur är vädret? Beskriv en konstutställning. Vad såg du och vad gillade du? Beskriv ett hus där du tillbringade din barndom. Hur många rum fanns det och vilka möbler fanns där? Beskriv en trädgård full av blommor, växter och träd. Hur luktar det där? Beskriv ett vackert landskap. Hur ser det ut? Beskriv ditt drömhus. Hur ser det ut inuti och utanför? Beskriv den vackraste plats du någonsin har besökt.


Vilka känslor hade du? Beskriv en skola eller högskola där du studerade. Vilken stämning det var? Hur många som studerade med dig? Beskriv en perfekt plats för semester. Är det i ett varmt eller kallt land? Vill du tillbringa din tid i naturliga omgivningar eller åka till en storstad? Beskriv vilket transportsätt du ofta använder. Det kan vara en bil, ett tåg och till och med ett flygplan. Beskriv en sak som är väldigt speciell för dig. Vad är det? Varför är det speciellt? Beskriv ett rum du befinner dig i och berätta om några möbler som du kan se Beskriv din favoritleksak från barndomen Beskriv din favoritklädsel.


Hur ofta bär du den och för vilka tillfällen? Kategorier Uppsatsskrivande Akademiskt skrivande. Prova det nu! USD Beställ en uppsats! Fyll i beställningsformuläret Gör en säker betalning Ta emot din beställning via e-post Beställ nu. Uppsatsskrivande Akademiskt skrivande Ärlighet Uppsatsskrivningsguide Målen för alla utbildningssystem är inte bara att ge unga människor kunskap och färdigheter inom ett specifikt område utan också forma den moraliska bilden av nya generationer. Att skriva akademiska uppsatser... 22 augusti Rapportskrivning Skriv en rapport åt mig Rapporter är massuppdrag som behöver samla in omfattande data, och de bör vara mycket exakta när det gäller ett ämne för ditt skrivande.


Rapporter skiljer sig åt i ämnen, format, syften och massor... 19 december Uppsatsskrivning Akademiskt skrivande Att skriva om drogmissbruk Att skriva uppsats om drogmissbruk är kanske en av de viktigaste uppgifterna du kan få på universitet eller högskola. Det globala problemet med överdriven användning av narkotika och dess effekter är ett populärt ämne... 28 juli Få ditt projekt gjort perfekt Professionell skrivtjänst Beställ nu. Logga in ×. Logga in. Återställ lösenord. Dessa ämnen för beskrivande uppsatser om människor kommer att vara en utmärkt övning för dig. Området vi har beskrivit i underrubriken är stort, så dessa ämnen är till för att ge din kreativitet en liten knuff. Lek med dem och förvandla dem så att de passar ditt uppdrag. Vad sägs om att springa iväg med fantasin och skapa något som inte finns?


Ingen sa att din beskrivning måste vara dokumentär. Seriösa ämnen kan också behandlas kreativt. Beskrivande essäer ger en mänsklig dimension till affärer och teknik - vilket alltid är bra för att bättre förstå deras syften. Om ett av ämnena ovan fångade dig, men det finns inget exempel, misströsta inte. Vi kan skriva en exklusivt för dig. Dessutom, om du har skrivit ett utkast men du tror att det kan vara mer uttrycksfullt och levande, skicka det till oss för redigering, så kommer vi att få det att lysa! Jana Rooheart kom till WowEssays. com med ett uppdrag att sätta ihop och sedan skiva och tärna vår stora praktiska erfarenhet av att skapa alla typer av akademiska uppsatser. Jana är en blivande bloggare med rik expertis inom psykologi, digitala lärverktyg och kreativt skrivande.


I den här bloggen delar hon villigt med sig av tricks av penna och sinnesförändrande idéer om akademiskt skrivande som alla studenter kan tycka är mycket fördelaktiga. Ogiltig e-postadress. E-post för lösenordsåterställning har skickats till e-post. HIRE WRITER PREMIUM DATABAS Logga in. ATHYR skribent PREMIUM DATABAS. Typ av papper. Uppsatsämnen. Pedagogiska verktyg. Vilka vi är Kontakta oss Våra författare Honor Code WowEssays Recensioner Blogg Våra tjänster. Hur man väljer ett beskrivande essäämne Innan vi går vidare till vår lista med beskrivande essäämnen, låt oss först börja med att brainstorma idéerna och hitta lämpliga ämnen självständigt. Beskrivande uppsatsämnen för mellanstadiet Låt oss först sätta in den akademiska nivån.


Beskriv ditt favoritdjur Beskriv en fantastisk resa genom en människokropp som påverkas av snabbmat Min förra helg och hur jag tillbringade den Beskriv gryningen eller solnedgången Beskriv ditt husdjur eller din väns husdjur om du inte har husdjur Beskriv ditt favoritplagg Beskriv din senaste helg Beskriv den bästa resan du någonsin haft Beskriv din bästa vän Beskriv ditt klassrum Beskriv din gata Beskriv ditt hus Beskrivande uppsatsämnen för gymnasieelever Om du har fått en beskrivande skrivuppgift men ingen uppmaning om vad du ska skriva en beskrivande uppsats på, prova dessa förslag.


Ett barndomsminne som fastnade för dig. En gång du förlorade någon som du var kär och hur du höll ut. Vilka är dina personliga reaktioner på The Princess Bride-filmen? Var beskrivande. Återberätta Frankenstein från POV of the Creature Beskriv ditt familjehem Beskriv den senaste festen du har varit på Beskriv en bokkaraktär hur du föreställer dig den utifrån informationen från boken Beskriv att vakna tidigt Beskriv din favoritlukt Beskriv ett slumpmässigt möte som lämnade ett bestående intryck Beskriv den roligaste aktiviteten du någonsin deltagit i Beskriv en sak som irriterar dig mest. Vad gör det så skadligt? Beskrivande uppsatsämnen för högskolestudenter Som högskolestudent måste du leta efter mer originella ämnen att skriva en beskrivande uppsats om eftersom du med största sannolikhet redan har utforskat de enklare från ovan.


Beskriv din favoritplats på campus Beskriv din upplevelse av att begrunda konst Beskriv en varm dag Beskriv händelser från The Great Gatsby från en okonventionell POV Beskriv ett levande barndomsminne Beskriv en sammankomst ett klubbmöte, ett politiskt möte, etc. Beskriv en byggarbetsplats Beskriv en skrämmande upplevelse du gick igenom Beskriv att bygga upp en hälsosam vana eller bryta en dålig Beskriv ett bröllop du har varit på Beskriv en resa hem under pausen Beskriv ditt nya rum hemifrån Beskrivande uppsatsidéer om ett objekt Beskriva ett objekt är förmodligen på den lättare sidan av denna uppgift. Min anteckningsbok Beskriv ett verktyg du använder varje dag och dess betydelse Det som har format din barndom Beskriv din mest värdefulla ägodel Beskriv ett smycke du önskar att du ägde Beskriv en sak som har en historia kopplad till sig ett arvegods, en museiutställning , ett minne, etc.


Beskriv din favoritmöbel Beskriv en sak som skrämde dig som barn. Döm en bok efter dess omslag: plocka upp och beskriv en bok du aldrig har läst Beskriv en märklig dörr Du lever på järnåldern. Beskriv det mest värdefulla du äger Beskriv ett föremål som tillhör en vän eller en familjemedlem. Vad kan den berätta om sin ägare? Ämnen för en beskrivande uppsats om en upplevelse På tal om upplevelser. Beskriv hur du provade något för första gången Beskriv en musikkonsert eller en festival du har varit på Beskriv känslorna hos en orättvist fängslad person Beskriv en svår situation som lärde dig något värdefullt Beskriv att leva genom en naturkatastrof Beskriv känslan av sorg Beskriv din upplevelse av att se en klassisk film Beskriv hur du bekämpar stress Beskriv sorgen i att lämna Beskriv att återhämta dig från en sjukdom Kommer du ihåg hur du lärde dig att läsa?


Berätta om upplevelsen Beskriv ditt besök på en skönhetssalong eller en frisersalong. Exempel på beskrivande essäämnen om en plats Beskrivande pappersämnen som föreslås nedan ger dig bara en allmän riktning för dina tankar. Skriv om en offentlig plats som fortsätter att framkalla kraftfulla, känslomässiga minnen för dig Beskriv en restaurang i ditt område Beskriv ett hus Beskriv din hemstad Beskriv havets kust Beskriv ett museum eller ett konstgalleri du har besökt Beskriv en park eller en naturlig plats du gillar Beskriv din favoritplats på jorden Beskriv det bästa stället att studera Föreställ dig ett offentligt utrymme utformat för tonåringar. Beskriv det. Var skulle du placera den? Kommer du ihåg din första resa utanför stan? Vart tog du vägen? Beskriv en plats där du känner dig tryggast. Intressanta beskrivande essäämnen om en person Att beskriva en person är inte en lätt uppgift, särskilt om du behöver förbli neutral och objektiv.


Beskriv en person från din klass som du tycker är intressant Beskriv en person du har hjälpt nyligen Beskriv en främling som visade dig vänlighet Beskriv en av dina föräldrar Den mest oförglömliga personen i ditt liv Beskriv en person du kan ringa din mentor Beskriv din professor Beskriv någon du träffas ofta men inte bekant med en kassatjänsteman, en busschaufför, en hundgalare från din gata, etc. Beskriv en kändis som du tycker är mest inspirerande Beskriv en fiktiv karaktär du var kär i Beskriv en inflytelserik politisk person i dag Om du kunde intervjua vilken historisk personlighet som helst, vem skulle det vara? Beskriv dem Beskrivande essäämnen om konst, kultur och estetik Området vi har beskrivit i underrubriken är stort, så dessa ämnen är till för att ge din kreativitet en liten knuff.

No comments:

Post a Comment