Wednesday, January 26, 2022

Uppsats om vietnamesisk kultur

Uppsats om vietnamesisk kultur



Jag har haft turen att utforska och bekanta mig med den vietnamesiska och amerikanska kulturen och har lagt märke till de distinkta skillnaderna mellan de två. Senare anlände österrikisk-asiatiska Mon-Klimer och Maylayo-polynesiska folk. Språket i båda dessa länder är inte bara olika i betydelse och ljud, utan speglar också hur människorna i dessa samhällen lever, tror och fungerar, uppsats om vietnamesisk kultur. Källor och citat tillhandahålls. Få ditt papper nu. Sedan, för ungefär år sedan Viet Yueh och Uppsats om vietnamesisk kultur folk flyttade ner från södra Kina. Tillsammans med strävan efter att vara rika, pressar amerikaner sig själva för att vara vad samhället tycker är perfekt och detta är i slutändan en stor vägspärr i Amerika.





Relaterade uppsatser



Vilket ämne som helst, uppsats om vietnamesisk kultur. Vilken typ av uppsats som helst. Det är uppenbart att varje land kommer att uppvisa en annan kultur som bäst passar medborgarna och det fungerande systemet. Divergerande kulturer skapar oberoende länder. Jag har haft turen att utforska och bekanta mig med den vietnamesiska och amerikanska kulturen och har lagt märke till de distinkta skillnaderna mellan de två. Den första stora skillnaden jag har upplevt mellan dessa två kulturer är den ultimata enkelheten i den vietnamesiska kulturen. De strävar efter att uppfatta den perfekta bilden, som ofta innehas av kändisar eller de med mycket pengar, uppsats om vietnamesisk kultur. De går sedan igenom livet med detta mål i sinnet och sätter det som ett mål.


Att leva i en så enkel kultur kan skapa mer kortsiktiga mål snarare än långa, såsom: att vakna på morgonen, att få ett jobb, att mata sina barn etc. Många amerikaner får dessa saker och utnyttjar ofta det som många strävar efter uppsats om vietnamesisk kultur ha. Det är detta som gör oss så olik alla andra kulturer. Den amerikanska kulturen kräver också mycket mer perfektion. Med tidningar och sociala medier som ständigt efterfrågar den perfekta kvinnan eller mannen, har det blivit extremt svårt för människor att känna sig bekväma i sin egen kropp. Tillsammans med strävan efter att vara rik, amerikaner uppsats om vietnamesisk kultur sig att vara vad samhället tycker är perfekt och detta är i slutändan en stor vägspärr i Amerika.


En uppenbar kulturell skillnad är den distinkta religiösa tron ​​i Vietnam. Majoriteten av Vietnam är buddhistiskt, vilket uppsats om vietnamesisk kultur utställda genom de utspridda templen i varje del av landet. Det är sett ner på att tro på någon annan religion och förräderi uppsats om vietnamesisk kultur leder till och med till att man undviks av familjen. I Amerika kan religionen vara väldigt mångsidig och vi ser ofta en blandning av olika typer av religioner överallt. Språket är universellt, men det finns olika betydelser och ljud, som varierar från en kultur till en annan.


Detta är ytterligare en skillnad mellan dessa två kulturer, uppsats om vietnamesisk kultur. Jag upplevde detta från första hand, ofta måste jag åtföljas av en flytande vietnamesisktalare vart jag än gick. I U. U. skapades genom att många människor från olika länder migrerade till de nya staterna, vilket kan vara en anledning till mångfalden av språk, uppsats om vietnamesisk kultur. Språket av uppsats om vietnamesisk kultur dessa länder är inte bara olika i betydelse och ljud, utan reflekterar också uppsats om vietnamesisk kultur sätt på vilket människorna i dessa samhällen lever, tror och fungerar, uppsats om vietnamesisk kultur.


Det finns uppenbara likheter mellan dessa två länder, men den mest omfattande är de hårt arbetande människorna. Medborgarna i båda dessa länder arbetar hårt för vad de vill och accepterar bara perfektion. Detta skapar ett sunt, flitigt samhälle. Detta är också anledningen till de häpnadsväckande landskapen och arkitekturen i båda dessa länder, vilket gör båda enorma turistattraktioner. Det bästa sättet för någon att bli utbildad om världen runt dem är att uppleva världen från första hand; att se de olika kulturerna och livsstilarna på nära håll, och jag är otroligt lyckligt lottad som har möjligheten att göra det.


De vietnamesiska och amerikanska kulturerna är nästan motsatta, men de uppvisar båda individuella egenskaper som gör dem så unika. Utan kulturella skillnader skulle världen vara en väldigt tråkig plats full av samma egenskaper, dessa skillnader gör världen till vad den är. Kom ihåg: Detta är bara ett exempel från en studiekamrat. Från 3 timmars leverans. Tyvärr är kopiering inte tillåten på vår webbplats. Vi kommer då och då att skicka dig kontorelaterade e-postmeddelanden. Denna uppsats är inte unik. Tyvärr, vi kunde inte parafrasera den här uppsatsen. Våra professionella skribenter kan skriva om det och ge dig ett unikt papper.


Vill att vi skriver en bara för dig? Vi använder cookies för att göra din webbplatsupplevelse personlig. Detta uppsats om vietnamesisk kultur har lämnats in av en student. Detta är inte ett exempel på det arbete som skrivits av professionella essäförfattare. Få hjälp med att skriva. Pssst... vi kan skriva en originaluppsats bara för dig. Din tid är viktig. Få hjälp med uppsatsen. En titt på olika åsikter om bombningen av Nord- och Sydvietnam. Förstå historien om den vietnamesiska livsstilsuppsatsen, uppsats om vietnamesisk kultur. Analys av kulturella skillnader: uppsats om min kultur om Vietnam.


Matens roll för att definiera vietnamesisk kulturuppsats. Min synvinkel och åsikt om den kulturella konceptuppsatsen. Hitta gratis uppsatser Vi förser dig med originaluppsatsprover, perfekt formatering och styling, uppsats om vietnamesisk kultur. Citera denna uppsats För att exportera en referens till denna artikel, välj en referensstil nedan: APA MLA Harvard Vancouver Vietnamesisk kultur. vietnamesisk kultur. Vietnamesisk kultur [Internet]. Beställ nu. Kontrollera din inkorg. Beställ nu. Relaterade ämnen Puerto Rico Uppsatser Nordkorea Uppsatser Kuba Uppsatser Färg Uppsatser Kreativitet Uppsatser.


Hallå där! Är du intresserad av att få ett skräddarsytt papper? Kolla in det! Har svårt att hitta den perfekta uppsatsen? Anlita en författare. Jag förstår. Har inte hittat rätt uppsats? Få en expert att skriva det du behöver! Få ditt papper nu, uppsats om vietnamesisk kultur. Professionella skribenter och forskare. Källor och citat tillhandahålls.





skratt är den bästa medicinuppsatsen



Utan kulturella skillnader skulle världen vara en väldigt tråkig plats full av samma egenskaper, dessa skillnader gör världen till vad den är. Kom ihåg: Detta är bara ett exempel från en studiekamrat. Från 3 timmars leverans. Tyvärr är kopiering inte tillåten på vår webbplats. Vi kommer då och då att skicka dig kontorelaterade e-postmeddelanden. Denna uppsats är inte unik. Tyvärr, vi kunde inte parafrasera den här uppsatsen. Våra professionella skribenter kan skriva om det och ge dig ett unikt papper. Vill att vi skriver en bara för dig? Vi använder cookies för att göra din webbplatsupplevelse personlig.


Denna uppsats har lämnats in av en student. Detta är inte ett exempel på det arbete som skrivits av professionella essäförfattare. Få hjälp med att skriva. Pssst... vi kan skriva en originaluppsats bara för dig. Din tid är viktig. Få hjälp med uppsatsen. En titt på olika åsikter om bombningen av Nord- och Sydvietnam. Förstå historien om den vietnamesiska livsstilsuppsatsen. Analys av kulturella skillnader: uppsats om min kultur om Vietnam. Matens roll för att definiera vietnamesisk kulturuppsats. Min synvinkel och åsikt om den kulturella konceptuppsatsen. Hitta gratis uppsatser Vi förser dig med originaluppsatsprover, perfekt formatering och styling.


Citera denna uppsats För att exportera en referens till denna artikel, välj en referensstil nedan: APA MLA Harvard Vancouver Vietnamesisk kultur. vietnamesisk kultur. Vietnamesisk kultur [Internet]. Beställ nu. Kontrollera din inkorg. Beställ nu. Relaterade ämnen Puerto Rico Uppsatser Nordkorea Uppsatser Kuba Uppsatser Färg Uppsatser Kreativitet Uppsatser. Hallå där! Är du intresserad av att få ett skräddarsytt papper? Kolla in det! Har svårt att hitta den perfekta uppsatsen? Anlita en författare. Jag förstår. Även om dess popularitet inte är lika stor som den form av buddhism som praktiseras i dessa delar av Burma, utövar ungefär två tredjedelar av alla vietnameser Budd. Fortsätt läsa den här uppsatsen Fortsätt läsa. Växla navigering MegaEssays. Sparade uppsatser.


Ämnen i papper. Exempel uppsatser. vietnamesisk kultur. Fortsätt läsa den här uppsatsen Fortsätt läsa Sida 1 av 9. Nästa sida. Fler uppsatser:. APA MLA Chicago vietnamesisk kultur. I MegaEssays. com, 31 december, MegaEssays, "Vietnamesisk kultur.

No comments:

Post a Comment